ΠΟΙΟ ΤΟΝΕΡ SKIN1004 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;

Τα τόνερ είναι απαραίτητα σε μια πλήρη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας. Σκοπός τους είναι να καθαρίσουν το υπερβολικό σμήγμα και να αποκαταστήσουν τα επίπεδα pH του δέρματος, αλλά όλα τα τόνερ μπορούν να λειτουργήσουν διαφορετικά. Εδώ στο SKIN1004 διαθέτουμε μια σειρά από τόνερ, το καθένα με διαφορετικές ιδιότητες που ταιριάζουν σε διαφορετικούς τύπους δέρματος. Ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς;

CENTELLA TONING TONER

Ιδανικό για: Ευαίσθητο δέρμα.

Επίπεδο απολέπισης: Χαμηλό

Επίπεδο ενυδάτωσης: Υψηλό

Το δοκιμασμένο και αληθινό απαλό τόνερ απολέπισης μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά για να βοηθήσει στην απολέπιση των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Έχει ένα ήπιο επίπεδο απολέπισης που εξασφαλίζει ότι είναι κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα. Επιπλέον, περιέχει μεγάλη ποσότητα Centella Asiatica - το βασικό μας συστατικό με θεραπευτικές και ηρεμιστικές ιδιότητες.

HYALU-CICA BRIGHTENING TONER

Καλύτερο για: Ξηρό δέρμα.

Επίπεδο απολέπισης: Χαμηλό

Επίπεδο ενυδάτωσης: Υψηλό

Περιέχει την αγαπημένη μας φόρμουλα Hyalu-Cica (Centella Asiatica σε συνδυασμό με 5 τύπους Υαλουρονικού Οξέος) και είναι ο καλύτερος φίλος του ξηρού δέρματος. Απολεπίζει απαλά τα νεκρά κύτταρα που βρίσκονται στην επιφάνεια του δέρματος για να επιτρέψει στην υγρασία να εισχωρήσει στα υγιή στρώματα από κάτω.

TONE BRIGHTENING BOOSTING TONER

Ιδανικό για: Κανονικό, λιπαρό δέρμα.

Επίπεδο απολέπισης: Υψηλό

Επίπεδο ενυδάτωσης: Μέτριο

Ένα υδαρές, ενυδατικό τονωτικό που εισχωρεί σε βάθος για να προσφέρει απαλό και ελαστικό δέρμα. Περιέχει Madecassoside που μειώνει τον ερεθισμό του δέρματος και τη θαμπή όψη φωτίζοντας τη συνολική επιδερμίδα.

TEA-TRICA PURIFYING TONER

Ιδανικό για: Λιπαρό δέρμα με τάση ακμής.

Επίπεδο απολέπισης: Υψηλό

Επίπεδο ενυδάτωσης: Μέτριο

Ένα απαραίτητο τονωτικό για λιπαρό ή με τάση ακμής δέρμα. Το τονωτικό μας με έγχυση Pine Tree Complex απολεπίζει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που φράζουν τους πόρους και σταματά την υπερβολική παραγωγή σμήγματος. Η ήπια χημική απολέπιση αφαιρεί τις ανώμαλες υφές του δέρματος και τις μικροσπάσεις.

POREMIZING CLEAR TONER

Ιδανικό για: Διευρυμένους πόρους

Επίπεδο απολέπισης: Μέτριο

Επίπεδο ενυδάτωσης: Μέτριο

Αφαιρέστε το υπερβολικό σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος με αυτό το απαλό τονωτικό. Οι διευρυμένοι πόροι προκαλούνται από τη συσσώρευση ανωμαλιών στους πόρους, επομένως εγχύσαμε αυτό το τόνερ με ροζ αλάτι Ιμαλαΐων για να καθαρίσουμε την υπερβολική συσσώρευση. Για να αποφύγετε το πρόβλημα μακροπρόθεσμα, αυτό το τόνερ ελέγχει την παραγωγή σμήγματος για καλύτερη υγεία του δέρματος.